Konserten var ju faktiskt en upplevelse...


om konstiga apparater och trasiga ryggar...


Idag var jag hos en Naprapat, och han ville laga min rygg. Han gav mig behandling som gjorde susen och nu har jag fått en massa hemläxor. Jag ska tänka på min hållning och min arbetsställning. Sedan så ska jag bygga upp mage och rygg. Så jag ska börja träna...

MUSE
Igår var det dags för konsert. Det hela började med att jag vaknade upp 11.50 och jag skulle bli upphämtad 11.45 Men det gjorde ingenting för alla andra hade tydligen gjort samma sak. Det blev allsång hela vägen upp. Och innan vi ställde oss i kön utanför hovet blev det lunch på Subway. Gott. Det var lite segt att köa så långt innan insläpp men det gjorde vi inget för vi turades om. OCh det var ju värt för vi fick ju stå längst fram. Jag bet mig själv i tungan. Muse var minst lika bra som jag trodde. Det var väldigt mycket att ta in. Fast förbandet var urusla, några öststatstjejer som aldrig stått på en scen förut och som spelade asdåliga punkrock låter som vilket coverband som helst. Det var inget annat än pinsamt. Efter konserten åkte vi på bröllop i Södertälje, Det var en stor släkt som hade efterfest på ett Max hak. Grabbarna skulle ha hamburgare. Under hela resan hem lekte åka bil lekar, bland annat  "Jag tänker på en person".  Jag tänkte på den gamla barn-programledaren Teppas. Det tog nästan hela resan för alla att komma på den.

Jag ska bygga en gitarr.



image41

Bengt Alsterlind

Äntligen har jag fixat en tid hos en naprapat. Nu är ju bara frågan om han kan laga min rygg och ge mig lite hopp. Nu har jag varit hemma från jobbet i två dagar på grund av ryggen. Smärtlindrande funkar ju inte riktigt längre. Förutom alkohol... Samtidigt så blir ju ryggen mycket värre så fort jag dricker eftersom smärtan försvinner och jag gör sånt som jag annars inte orkar göra på grund av ryggen, sen vaknar man dagen efter och allt är värre. Bra grej det där med alkohol.

Är det bara jag som nästan har glömt bort de gamla ikonerna Trasdockorna? Satt och halvtitta på tvn idag och bara knäppte förbi kanal efter kanal om och om igen tills det kom något sevärt. Jag kom i chocktillstånd när trasdockorna var med i Barnkanalen. Jag saknar dem.

image36


En person som är så fruktansvärt mysig just nu är Bengt Alsterlind med sin mysiga röst i Boston Tea Party. Ibland ångrar man lite att man inte var så uppmärksam på vad han hade att säga i Hajk.



Knights of Cydonia

Snart har jag ett eget hem så jag måste försöka skaffa mig en bild av hur jag vill att mitt hem ska se ut. Utan att översmycka det med hendrixmemorabilia. Tur att jag har någon vid min sida om kan säga nej. Det får nog bli ett antal besök på ikea och diverse loppisar. Sen när man är klar med sådant så ska man måla och tapetsera mönster och färger.

I Fredags var jag dj på Hugos. Det var Dj Badger Vs. Dj Anton, vem som vann vet jag inte men jag fick iallafall höra av flera fredagsfyllon att jag var bättre. Men jag hade iallafall kul. Stina fick en The Cure skiva av mig i födelsedagspresent, tror till och med att det var en live skiva.



På söndag kväll spelar MUSE på hovet och dit ska jag.
image34


Sune

Stockholm var mysigt. Höst är mysigt, ibland. Shoppa är bra för själen. Hej hej Hemskt Mycket Hej! by Hemliga Byrån. Whirlpool får tiden att gå fort. Vart ska alla ta vägen? "pluggavidareochlyckasmedlivettjat" ett nytt ord! Elin är bra. Julklapp från Jenny hellström. Uprisin. Hoppas på ståplatser till Muse. En t-shirt som bara finns i 20 exemplar. Dj på hugos. Stina fyller 20år. Elin har mycket plugg och det har inte jag. Min rygg och jag funderar på att skiljas. Jag sover konstigt. En del emigrerar till England för att se Babyshambles. Nya skivan är bra. Jag tänker inte lyssna sönder Shotter's Nation. Jag tycker faktiskt att Stenis funkar väldigt bra som tjej. Stenis kommer på lördag. Stina ska få en present.





Då åkte vi då...


image26


image25

RSS 2.0