Mellandagar

Tänka sig att julhysterin över men nu har en annan hysteri tagit över nyår/mellandagsrea-hysterin. Och inte kan man undgå den. Det blev byxor, skjorta och fluga på rean och nyår blir hos Elin.

Julafton var trevlig men nästa år ska jag se till att maten blir roligare. Jag tycker faktiskt att det blir lite mycket med tusen julbord på raken. Visst det är trevligt med familjemiddagar, särskilt när man blir bjuden av en annan familj. Men inte så nyskapande med samma mat på alla middagar. Nästa år blir det iallafall tequila till matbordet, sen får alla rätta sig efter det.


Stålmannen är ibland bäst


Jul i Kapernaum

Om Al Gore kan få Nobelpris för en jävla powerPoint presentation så bode ju Steis också få det för sitt Potatisarbete.

Nu har jag hört Smk vs. Blå Häst. Det lät bra.

Jag var ute i Fredags.

Jag ska spela skivor i Januari.

Jag slösar pengar.

Jag och Elin ska till stockholm.

Vad händer på nyår?

Justice i Februari

Igår var det glöggkväll, det var trevligt men thossie och stenis var med sina tjejer tror jag. De hade inte fått plats ändå.  Min tv gick sönder, sen var den hel men sen gick den sönder igen. Nu är den hel. Går den sönder igen så skickar jag tillbaka den. Nästa projekt blir väl kanske att skaffa en dvdspelare.

Rätt så roligt att det är så mycket pajaser på mitt jobb. Jag såg nyligen att den där typen från Nacho Libre jobbar på whirlpool, jag hade nog inte kunnat tro att han ens hade ett jobb. Ett av bergatrollen på mitt land jobbar också på whirlpool, ävan "johan" som köpte ut åt oss när vi var unga. Och förra veckan jobbade jag ihop med en tjej som hade gått i samma klass som Anne-Lee Molin i skärblacka, Kungsgårdfolket ute på vikbolandet och sedan Stina på gymnasiet. Antagligen hade vi säkert så många fler gemensama bekanta men slutade prata för det kändes bara obehagligt.


Den första februari är det dags för konsert med Justice, Och det borde vi alla gå på. Tror det var på medis. 270kr...


Kommer ni ihåg?

RSS 2.0