Springa på hustak


Hittade ett band på myspace. Almedal heter dem. Typ vanlig svensk glad pop men ganska så hypat. Alla har väl inte myspace men här är väl en anledning till att skaffa.



           
Då var det dags för lite t-shirt-mani igen.

En låt som många har glömt är "Uppfostran åt helvete". Den har väl världens bästa outro genom tiderna.

You're Wondering Now


Alla har väl hört den jävla sommarplågan "Umbrella" med hon Rihanna, fruktansvärd låt. Ändå tills jag hörde Montt Mardié spela den. På svenska och allt, mys. Eller den kanske är bra men ändå tusen gånger bättre än hennes. Ungefär samma grej som när Wij gjorde cover på Carolas "Evighet".

Idag sa jag ifrån när de bad mig jobba över. Jag åkte hem. Mys.



Den där jävla Markus. Han kan vara så snygg ibland, men bara ibland.

The future is unwritten


image51

Hittade två skivor på loppisen igår, den ena var en gammal Supremesskiva och den andra var den klassika Uffe-skivan Kär och Galen. Uffe var lite slitan men oj så snygg den är. Fast det blev ju utan autograf, Skivan är ju så mysig i Tjenare Kungen men där har den en autograf. Igår köpte stenis en bil sen åt vi pizza och tittade på film hos thossie. I helgen har jag också passat på att se Joe strummer filmen. Den var bra men han verkade vara rätt så grinig. Det lyssnas allt för lite på The Clash.image53







Nu har jag börjat med min studio, har skaffat mig en "apparat". Men vet inte om den funkar. Om den nu inte gör det så får jag nog lägga ut lite mer pengar och köpa något som håller. Beställde precis två böcker, en "For dummies" bok. Rol. Idag tittade jag på Match Point, den var obehaglig men bra. Jag har alltid tyckt illa om Scarlett Johansson. Visst hon var väl bra i den där Filmen vad den nu hette men nu har jag en helt annat uppfattning av henne. Hon är ju bra. Och vacker. Och Woody Allen vet vad han gör.. "Mitt namn är woody, howdy howdy howdy" Men han är oftast konstig som gifter sig en kvinna som han från början adopterat.

image52

Stand up tall...

Äntligen helg. Igår kväll var det glöggpremiär fast utan russin och mandel men det gick ner. Jag somnade halv elva igår tror jag och när jag vaknade imorse hade jag fått ett "puttegoeswild" sms inatt nån gång. Skaffade mig en telefon i veckan men tydligen är man opopulär så jag har inte fått ett enda samtal förutom från mig själv när jag kollade ifall den funka. Idag ska jag försöka få tag i en billig tv på internet, förhoppningsvis så finns thossies billiga kvar. Jesper har kommit hem. Ida och Karin är nu i Australien, jag fick ett vykort av dem. Då blev jag glad. Elin är i Milano, den staden som jag upptäckte tequilaöl i. Jag hoppas att hon får med sig en eller två... Eller att hon bara kommer hem överhuvudtaget, då blir jag ju också glad.
 
Idag fyllar våran Sofia år, 17 roliga år...   Grattis.   En månad kvar till Julafton



Jasper is home...

Come to me






                                                    image46
                                   
                                                        

Korsgatan 13

Sådär ja, nu är nästan allting klart med den nya lägenheten. Nu saknas bara TV och kaffebryggare. De senaste veckorna har väl varit ganska så konstiga, jag har kännt mig ganska så isolerad från omvärlden. Ingen Tv, ingen tidning, ingen radio och inget internet men nu har jag nästan allt. Fast lägenheten är långt ifrån klar men jag vet inte riktigt hur jag vill att den ska se ut. Nån gång framöver så ska jag måla, spackla, tapetsera osv. Men det får nog dröja ett tag. Jag har inte riktigt fått frossat på ikea än heller. Ska försöka bjuda hem alla hit på fika eller så kommer man bara och våldgästar. Jag har inte haft någon inflyttningsfest än, "förreflyttutanmöblerfesten" räknas inte...

I söndags var Blå Häst inne i studion och spelade in de jullåtar som SMK och remixa


image42
En gång dansade jag och thossie på borden

Då var det dags...

I helgen ska jag äntligen flytta hemifrån. Ända sen mina föräldrar lät mig bo hemma själv på sommaren sen jag var 14år så har jag längtat så fruktansvärt till den dagen jag flyttade hemifrån. Nu är den här och det är ju faktiskt helt underbart. Imorgon blir det ikea, jag ska handla en stor hylla, lite köksprylar, någon lampa av någon sort och kanske en rullgardin. Sen blir det väl antagligen massor av annat obligatoriskt skräp som handlas för man är ju inte allt för ofta på Ikea. Men jag kommer nog åka dit igen inom en snar framtid och köpa textil som passar in i lägenheten, jag ska vänta med att måla och tapetsera för jag vet inte vad jag ska ha för färger. Jag har inte ens sett min soffa en, men den ska vara vinröd av något slag och ganska så sliten.

Men möbler är överskattat så på lördag ska jag ha inflyttningsfest innan jag ens flyttat in. Jag har bett alla ta med sig sina bästa lekar så det kan nog bli riktigt roligt. Då gör det liksom ingenting om någon får för sig att trasha lägenheten för det finns inget att trasha.

Slagsmålsklubben ska göra en julskiva med Blå Häst, av alla band så var väl just de två band man minst kunde ana göra en julskiva ihop.... Det var tydligen också prat om att SMK skulle sampla någon låt. Remix!



Pete kan vara lite väl söt ibland...



Jag undrar om Pete är nervös inför kvällens MTV-framträdande...

RSS 2.0